Startpagind    |    Certificaten    |    Contacteer ons

 
             

Het Hotel        |       Onze Kamers       |       Restaurant       |       Families       |       Fotogalerij       |       Tenerife

 
     
    Het Hotel  
     
 

Het net gerenoveerde hotel-apartement complex El Duque bevindt zich in de geliefde streek Costa Adeje te Tenerife. Op 15 km van de luchthaven Reina Sofia en op 600 meter van de stranden Fañabe en del Duque.

Dit fameuze vakantiecomplex is opgedeeld in 9 aparte gebouwen met grote open ruimten, omgeven door diverse tropische vegetatie en heeft een totaal van 210 eenheden die verdeeld zijn onder studio’s, superieure studio’s, appartementen en superieure appartementen. Ter beschikking zijn er 3 zwembaden (één kinderzwembad en één verwarmd), Restaurant Buffet, Snack bar aan het zwembad, kinderzone met een groot schaakbord en een miniclub,dag- en avondanimatie, 24-uurs receptie, conciergeservice, autoverhuur, taxi reservaties en verkoop van excursies en shows.

Bijkomend is er in het hotelcomplex een professionele fitnessruimte die uitgebaat wordt door de vier keer trofeewinnaar van “Mister Olympia”.

 
 


Hier is het mogelijk bodybuilding te beoefenen en verder zijn er ook nog spinning, boxen, therapeutische massages en een cardio ruimte beschikbaar.

In ons restaurant Atlántida geniet u van een volledig buffetservice voor het ontbijt, middageten en avondeten. Tijdens het ontbijt is er ook een dieethoek aanwezig. En gedurende een hele week zijn er internationale- en thema diners en zelfs op zaterdag een gala diner. In onze snack bar Caribe kunt u genieten van allerlei dranken zowel koude als warme als cocktails en hier beschikken ze ook over lekkere snacks met een breed gamma aan gerechten.

Met z’n ideale ligging is het een zeer rustig complex, geschikt voor families met kinderen door alle uitgebreide faciliteiten. Net vooraan het hotel is er een winkelcentrum aanwezig met verschillende winkels, een grote supermarkt, een kapsalon, restaurants, bars en haltes voor de autobussen en taxi’s. Hier is er ook een openbare plaats met verschillende faciliteiten voor kinderen zowel met games als met entertainment voor de allerkleinste.
 

 
 

 
© 2011 el-duque.com - Costa Adeje, Tenerife, Canarische Eilanden                             Legale Informatie    |    Medewerkers    |   
Touroperators