Startpagind    |    Certificaten    |    Contacteer ons

 
             

Het Hotel        |       Onze Kamers       |       Restaurant       |       Families       |       Fotogalerij       |       Tenerife

 
     
    Restaurant  
     
 

 

In ons restaurant geniet u van een complete buffet-service met vlees en vis.
Een gevarieerd ontbijtbuffet met iedere dag andere opties zoals tortillas, gebakken eieren, pannekoeken, Franse croissants,... Allemaal vers gemaakt voor u. Er is ook iedere dag een dieethoek met onder andere graanproducten en soja melk.

Tijdens de lunch is er een buffet met show cooking of als u wenst kunt u hapje eten in onze Snack Bar aan het zwembad. Hier zijn er dan pasta, pizza en verschillende sandwiches beschikbaar of als u liever ŕ la carte enkele typische Spaanse of internationale gerechten eet, is dit ook mogelijk.

Het avondeten wordt opgediend in ons restaurant Atlántida aan de hand van een compleet buffet met een verscheidenheid van 14 menus. Elke zaterdag is er een speciaal diner van de chef en gedurende de week zijn het internationale- en thema buffetten. (Op aanvraag maakt onze chef ook speciale menu’s of gerechten voor allergische personen voor gluten.)

 
 


Volgens verschillende verkoopkanalen en reisbureaus, kunt u reserveren:
- Alleen accommodatie.
- Verblijf + ontbijtbuffet.
- Halfpension: buffetservice: ontbijt + avondeten.
- Volpension: buffetservice: ontbijt + middageten + avondeten.
- Volpension plus: buffetservice: ontbijt + middageten + avondeten met lokale dranken zonder beperking. (water, frisdranken, fruitsappen, bier,
  rode wijn, rosé wijn en witte wijn. Automaten voor zelf-service.)

- All-inclusive light: buffetservice in het restaurant Atlántida: ontbijt + middageten + avondeten met lokale dranken (water, frisdranken, fruitsappen, bier, rode wijn, rosé wijn en witte wijn. Automaten voor zelf-service.) Ook inbegrepen is een volledige service voor dranken gedurende een hele dag in onze Snack bar Caribe. Zoals water, koffie, thee, frisdranken, fruitsappen, cocktails, gemixte dranken, likeuren en ijsjes van het huis. En lekkere gebakjes en typische Canarische zoetigheden zijn verkrijgbaar van 16u00 tot 17u00. ( Alcoholische dranken zijn van lokale merken.)

We hebben een kindvriendelijk buffet, waar we gevarieerd over het eten nadenken over de smaak en voorkeuren van de jongere leden van de familie.

Het hotel-apartement complex El Duque is dus ideaal om te ontspannen met familie en te genieten van een echte vakantie in de zon. Ontdek de prachtige wateren van de Atlantische Oceaan die tussen de Canarische kusten varen en zonnebaad onder de heerlijke temperaturen die gedurende het hele jaar geregistreerd zijn in Costa Adeje.
 

 
 

 
© 2011 el-duque.com - Costa Adeje, Tenerife, Canarische Eilanden                             Legale Informatie    |    Medewerkers    |   
Touroperators